Typisch Berghout

Sinds 1968, was de uiteindelijke oprichter van ons bedrijf Nico Berghout, werkzaam in de kantoorinrichting. In augustus 1987, 4 maanden na de opening van ons huidige bedrijf, ben ik bij mijn ouders in dienst getreden. Mijn vader heeft mij het vak geleerd, hij heeft mij met een koffer vol documentatie en een autosleutel de deur uitgestuurd met de opmerking: ‘Ga jij maar verkopen.’ Hij liet me dan rustig een tijdje zwemmen. Als ik dreigde te verzuipen, trok hij me weer omhoog. Het was niet altijd even makkelijk, maar het heeft wel gewerkt. Ik kijk erop terug als een goede leerschool. Samen met mijn vader en moeder hebben wij het bedrijf opgebouwd; samen verkopen, monteren, en de bedrijfsvoering. Uiteindelijk zijn beide uit de zaak gestapt en voer ik samen met mijn partner Jacqueline het bedrijf. Nico Berghout is in maart 2012 helaas overleden, Jeanne Berghout (moeder) is nog steeds begaan met "haar" bedrijf maar geniet inmiddels van haar welverdiende vrije tijd.

Berghout Office & Facility Support is toonaangevend als het gaat om projectinrichting, of het nu gaat om 1 of 100 werkplekken, al ruim 30 jaar staat Berghout garant voor een betrouwbare levering tegen zeer gunstige prijzen. Wij zijn in staat om alle vraagstukken op het gebied van kantoor- en projectinrichting te beantwoorden. Wij leveren totaaloplossingen, van standaard kantoorinrichting, het op maat en naar wens vervaardigen van meubilair, balies en kastenwanden, tot projectmanagement en -advies. Alle onderdelen voor het inrichten van een kantoor zijn binnen onze organisatie vanzelfsprekend. Naast standaardmeubilair (gefabriceerd door zeer gerenommeerde fabrikanten) (ver)maken wij alles wat de klant wenst. Door middel van een degelijke inventarisatie, gevolgd door een "concept voorstel" en een "interieuradvies", creeren wij een "praatplaatje". Op basis van dit "plaatje" gaan we een offerte uitbrengen. Voor de uitvoering van uw opdracht maken wij gebruik van onze jarenlange expertise en opgebouwde netwerk.

Nieuwsgierig geworden? klik op onderstaande button.

Klik hier voor onze referenties

Heeft u vragen?

Wellicht heeft u vragen over een specifiek product of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Wij beantwoorden graag vrijblijvend uw vraag.

Bel naar:
0172 - 43 34 36 of
06 - 28 78 73 88
Stuurt u liever een e-mail? Dit kan naar:
info@berghout-office.nl

Volg Berghout ook via social media:

Of stel uw vraag online

Verstuur

persoonlijk . professioneel . flexibel
breed assortiment . oplossingen voor elk budget