Nieuwe website is live!!

Vanaf vandaag is onze nieuwe website live.

Afgelopen voorjaar hebben wij het besluit genomen om onze focus weer volledig te richten op kantoorinrichting, zodat wij een nog hogere kwaliteit kunnen garanderen aan onze klanten. Het gevolg hiervan was dat we afscheid moesten nemen van onze afdeling kantoorartikelen en de daarbij behorende webshop. Resultaat... Een nieuwe website. Zo gezegd, zo gedaan, maar dan komt het, hoe gaan we dat doen? Wie gaat dat doen? Op welk termijn doen we dat dan?... Al met al veel vraag stukken, die na een korte maar degelijke zoektocht allemaal werden beantwoord door Mark Uittenbogaart en Annemarie Kalkman van FeelgoodMarketing. Na een aantal weken knippen, plakken en teksten schrijven, testen, bijschaven enzovoorts is het resultaat er. EN WAT VOOR RESULTAAT!!

Wij zijn in iedergeval apetrots met dit resultaat, bedankt Annemarie en Mark!!

Wij zijn erg benieuwd wat u er van vindt en staan open voor op of aanmerkingen zodat wij het kunnen perfectioneren, stuurt u ons een berichtje?

Heeft u vragen?

Wellicht heeft u vragen over een specifiek product of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Wij beantwoorden graag vrijblijvend uw vraag.

Bel naar:
0172 - 43 34 36 of
06 - 28 78 73 88
Stuurt u liever een e-mail? Dit kan naar:
info@berghout-office.nl

Volg Berghout ook via social media:

Of stel uw vraag online

Verstuur

persoonlijk . professioneel . flexibel
breed assortiment . oplossingen voor elk budget